Er du en av oss?

Føl deg fri til å komme i kontakt med oss for vi ønsker å komme i kontakt med deg!

 
 
 
 

Skulle du ha lyst, kom da vel....

El Toro Golf Society er en fin gruppe golfere som har den gleden at de er unike alle sammen på sin måte men allikevel like siden golf er interessen.

Vi har prøvd å skape et litt annen type society siden vi holder oss til kun en bane å spille på , noe som har gjort at siden vi er så trofaste har vi fått en avtale på 10% avslag all ower. Det vil si at ved å vise frem medlemskortet til El Toro Golf så får du 10% rabatt på all greenfee og hele pro shopen.

Ikke dårlig det når det bare koste 30€ for et års medlemskap.

Når du melder deg inn som nytt medlem får du vårt medlemskort hvor du fyller inn navn og hcp i kredittkort størrelse, du får vår klubbskjorte som vi håper du har på når du spiller med oss og du får også en innmeldingsgave som i år består av en aluminiums drikkelaske på 0,7 l.

Samtidig med at du får medlemskortet får du også sosietyts alle fordeler av rimelige klubb artikler som: hansker, baller, golf -håndkler, capser mm. og da selvfølgelig vår rabattavtale med Vistabella Golf.

Medlemskapet gir deg i første omgang 10€ i avslag når du spiller med oss samt 10% i proshopen og ikke minst 10% avslag hver gang du spiller på Vistabella Golf.

Noen eksempler på avslag greenfee:


Lov Season - 2 greenfee m/buggy: 140€ - SPAR: 14,00€

Mid Season - 2 greenfee m/buggy: 165€ - SPAR: 16,50€

High Season - 2 greenfee m/buggy: 185€ - SPAR: 18,50€


Hva er det de sier - Det blir peng av slikt!


Vi står på hele tiden for å skape fordeler og hygge for våre medlemmer som at vi avslutter hver spilledag med et "GRATISLOTTERI" 3 til 4 vinflasker lotteri

Andre kontaktopplysninger...