Vårt styre

Captain

Gunnar Hagen.

Sekretær 

Arve Ustgård

Vara

Geir Sørby

Forvalter

Anette Jorung

Styret består av ialt 4 stk medlemmer.


  • Først og fremst har vi styret som står for alt som skjer innen klubben samtidig som styremedlemmene har hver sin spesifike oppgave innen societyet .1. Capteinen heretter benevnt med navn: Gunnar Hagen er daglig leder og sitter også medansvaret for at alt som skal gjøres på data blir gjort og at det er ferdig til rett tid.Han styrer påmelding, oppsett av starttidene, utregning av resultater og utlegg av dette på de sosiale kanaler. Ved avstemming hvor resultatet blir 2 - 2 har Gunnar dobbelt stemme som blir brukt i de tilfellene hvor sakene ikke lar seg gjøre med et alminnelig flertall. 


  • Medlem Arve Ustgård har annsvaret for at nærmest pinnen pluss lengste drive plakatene med registreingskort blir satt ut ved de hull dette gjelder. Han hjelper til med registrering av resultater når spillerne kommer inn og ansvaret for premiering av nærmest pinnen på hul 2 og 15 samt lengste drive på hull 18. &  "Golden Ten" 


  •  Sekretær Geir Sørby har for tiden lette med ansvar og arbeid da han nå har begynt i fast jobb og må følge opp dette. Han hjelper til med dommer avgjørelser om det blir noen disputter under spillet. Disse blir da først løst og avgjort etter at spillerne er kommet inn.


  • Anette Jorung er det siste tilskuddet i styret. Hun styrer med shoppen og utlevering av gaver og klubb artikkler som societiets pike skjorte med log på. Hun har da også for salg nye skjorter, logoballer, logohåndkle, caps hansker for dame og herre samt drikkeflasker m.m.